Découvrir
notre gamme

+

Ser tarty

Ser Grattugiato , przeznaczony głównie do gotowania, wykonany z mieszanki serà ...
+

Ricotta

Ricotta jest kluczowym składnikiem włoskiej kuchni. W języku włoskim, ricott ...
+

Taleggio DOP

Taleggio DOP jest serem z mleka krowiego w formie kwadratowej, Produkowana w pro ...
+

Burrata

Burrata, dalszy kuzyn Mozzarelli , to tradycyjny i bardzo popularny specjał z r ...
+

Mozzarella

Mozzarella to świeży ser biały o lekko kwaśnym smaku. Przechowuje się go w ...
+

Grana padano DOP

Grana Padano DOP to tradycyjny włoski ser z mleka krowiego, dojrzewający minim ...
+

Mozzarella di Bufala Campana DOP

Po raz pierwszy wyprodukowana w siódmym wieku we Włoszech, Mozzarella di Bufal ...
+

Gorgonzola DOP

Ser gorgonzola datuje się na rok 879, który powstał w naturalnych jaskiniach ...
+

Mascarpone

Mascarpone pochodzi z 7. wieku z Lombardii na północy Włoch. Dziś jest wykor ...
+

Parmigiano reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP jest uniwersalnym serem bardzo często używanym we wło ...